Reisen videre

Vi regner med at de som har besøkt oss er interessert i flere opplevelser med kvalitet etter å ha vært hos oss. Vi vil derfor anbefale følgende reiselivs-aktører på veien videre i de fire hovedretningene herfra. Dette er aktører som vi ønsker å sammenligne oss med.

Nordover mot indre Troms, Senja og Lyngen

  • Lyngen: Lyngsfjord Adventure – Spend your adventure vacation in the arctic Alps and fjords of Norway – Experience the Northern Lights or Midnight Sun in the Lyngen area of Sami Lapland
  • Bardu: Polar Zoo – Polar Zoo er en av nord-Norges mest populære turistattraksjoner og er vel kjent som verdens nordligste dyrepark. Parken benytter et område på 1140 mål med vill og vakker natur i Salangsdalen i Bardu kommune i Troms fylke. Disse naturomgivelsene setter en perfekt ramme rundt ditt besøk i Polar Zoo.
  • Senja: Hamn i Senja – Hamn i Senja er og skal være et sted du vil savne og lengte tilbake til – igjen og igjen. Vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal trives og skape et feriested og en atmosfære hvor du kan være deg selv – fullt og helt. Ingen skal forlate Hamn i Senja med uberørt hjerte.

Vestover mot Harstad, Tjeldsundet, Vesterålen og Lofoten

  • Harstad: Hoelstuen – Rangert blant Harstads beste restauranter. Stilen er uformell,   med vekt på opplevelser rundt lokale råvarer. Maten tilberedes på en spennende og eksotisk måte,  med vin som er spesial-tilpasset rettene. Servicen vil alltid være basert på den Nord-Norske gjestfriheten,  satt i system. Hoelstuen restaurant har 50 sitteplasser og oser av intim atmosfære. Et sted du vill finne ro og føle harmoni.
  • Svolvær: Du Verden Restaurant – Akkurat som torget og kaia, er Du Verden den naturlige møteplassen for enhver anledning. I menyen finnes det noe for en hver smak. Kom innom og kos deg med en kopp rykende varm kaffe, et godt glass vin, eller nyt en klassisk cocktail fra vår «skybar».

Sørover mot Hamarøy, Saltstraumen og Bodø

  • Tranøy på Hamarøy: Edvardas Hus – Vårt mål er å drive småskala turisme som er meningsfull både for vertskap og gjester. Vi har villet skape en vakker og miljøvennlig bedrift basert på stedets egen identitet og våre personlige preferanser. Det preger både kunst, interiør og mat.
  • Saltstraumen: Skagen Gaard – Herskapelige Skagen Gaard ligger på Straumøya ved Saltstraumen utenfor Bodø. Stemningen bærer preg av omtanke for tradisjon og original stil. De pittoreske soverommene har skyvesenger og vedovner. På Skagen Gaard er det råvarene som bestemmer på kjøkkenet. Vi vil tilby en smaksprøve av den fantastiske naturen som omgir gården. Kjøkkenet følger sesongene og er avhengig av vær og vind. Derfor skifter vår meny ofte.

Østover til Sverige

  • Riksgränsen: Meteorologen – Meteorologen är ett litet fyrstjärnigt hotell i den legendariska skidorten Riksgränsen. Verksamheten inryms i en hundraårig timmerbyggnad som har renoverats med varsamhet. Rummen har en individuell och ombonad inredning med komfort och stil i fokus, bland annat i form av Hästens sängar. Restaurang- och baravdelningarna erbjuder gemytlig stämning med utvalda drycker och vällagad mat. Ledorden för Meteorologen är bekvämlighet, service och personligt bemötande.
  • Abisko: Abisko Mountain Lodge – Du har hittat hem till ömmande fötter, pumpande lårmuskler, glatt tjoande på alla språk, sjuka skämt, och service du inte bad om men som fanns där ändå. Obändiga bergsmassiv som inte bryr sig ett dugg om din existens. Tillståndet är allt det där. I ögonblicket när du ser ut över Lapporten och minns dagen. Stark vildmark, starka känslor. Välkommen till Abisko Mountain Lodge. Sveriges första.
  • Jukkasjärvi: Icehotel – Verdens første og største hotell bygd av snø og is. Har nå også åpent på sommeren!